13.8.2016 <3

13.8.2016 hände något fantastiskt.
 
Det hände på Lördagen, Dennis var hem på loma och vi hade inga planer på hela dagen.
Den dagen ca 14-tiden steg Dennis ner på knä och friade till mig. Nu är vi förlovade! <3
 
Såhär gick det till:
Dennis skulle egentligen ha suttit inne denna helg men sökte ut två lediga dagar. Han var inte säker på att han skulle få ledigt men vi hoppades på det i allafall. För att söka ut två lediga dagar behöver man en bra orsak till det. Jag frågade honom vad han hade för orsak men jag fick aldrig någon ordentlig svar. Jag brydde mig inte desto mera utan var glad över att få ha honom hemma.
Vi sov i Jeussen och steg upp sent på morgonen. Dennis föräldrar åkte iväg på bröllop så vi var ensam hemma. Dennis kom in i sitt rum och jag frågade honom om han inte kunde berätta varför han kom hem denna helg. Han svarade inte på min fråga men istället sa han "jag har en present till dig" och gav mig en ask (en sån man får när man köper ett halsband eller armand) jag öppnade det utan att ha en blekaste aning eller misstanke om vad den skulle kunna innehålla. 
I asken låg det ett ihopvikt papper. Jag läste det och konstaterade att det var pappret som han hade fyllt i när han hade sökt ut sina lomadagar. Lägst ner på pappret stod det " Orsak: tänker fria till min flickvän" och såg gick han ner på knä och friade till mig. 
 
 
 
 
Det känns fortfarande lite overkligt men jag är så otroligt lycklig!