Rocka sockorna

Hej på er!
Idag har det varit en bra dag. Skolan gick snabbt och humöret har varit ganska bra. Inga läxor ändast matte förhör imorgon. Så skönt att det lugnat ner sig lite nu men nästan lite tråkigt att inte ha något att göra efter skolan för en gångs skull. 
 
Idag är det downsyndrom dagen och det uppmärksammar man med att rocka sockorna dvs. att ha på sig omakade par strumpor. Alla är vi lika mycket värda oberoende av utseende, bakgrund eller kromosompar. :)
 
 
 
 
 
Konstiga kvällstankar
 
Sitter här i soffan och funderar vad jag ska skriva om. Inget spännande händer i mitt liv just nu. Skulle vilja skriva inlägg om intressanta händelser som jag fått vara med om under dagen som skulle få er läsare att gapa och bli avundsjuka på och tänka "wow vilka grejjer hon får vara med om" men nej inget intressant händer. Inget ni behöver vara avundsjuka på i alla fall. Ibland undrar jag varför jag överhuvudtaget bloggar.. men ändå lockar det på någotvis att logga in här på blogg.se och skriva om mitt tråkiga gymnasie liv. Blir ofta förvånad när jag kollar statistiken över hur många som orkar och tar sig tid till att läsa min blogg, och det blir jag verkligen glad över så tack till er! :)
 
Får väl avsluta detta inlägg här och börja så småningom gå och sova. Imorgon är det ju en ny dag med nya utmaningar och intressanta händelser. Godnatt på er!
 
 
 
 
//Malena