Penkkis

Nu har jag äntligen tid att uppdatera bloggen. Eller tid och tid men jag orkar inte läsa nu på en stund i allafall. 
Alltså penkkis, huh vilken dag säger jag bara! Bästa dagen på vääldigt länge! Jag var så otroligt trött hela dagen men glömde bort det eftersom att vi hade så kul. Vaknade klockan 2.30 på natten och kunde inte sova. Var så nervös inför penkkis programmet. 
 
Fast vi hade lite problem att komma överens med varandra när vi planerade programmet så blev det ändå bra till slut. Lite småpanik fick vi när vi kom till skolan på morgonen och såg att allt plast vi hade tejpat i taket och byggt upp scenen med hade ramlat ner och det fanns en hel del annat som skulle fixas som vi inte hann med kvällen före. Men som tur fick vi färdigt allt i tid och programmet flöt på ganska bra. Lite små missar här och där men det gjorde inget :)
 
 
 
När programmet i skolan var färdigt for några till stan för att äta och sen hem för att duscha, sminka och byta om. Där runt 15-tiden var jag så otroligt trött och somnade nästan ståendes men när jag hade ställt mig färdig inför kvällen blev jag pigg och taggad igen. Vi förfestade hos en kompis i Kronoby och sedan blev det middag med lärarna. Kvällen avslutades på Calles i Kokkola. 
 
 
 
 
 
 
 
Jag skulle föreställa en vampyr. Visste inte riktigt till först hur jag skulle gå till väga med sminkningen men såhär blev i allafall resultatet :) På bilden har jag dock glömt att sätta mascara på mig eftersom jag bara provsminkade mig dagen innan. 
 
 
 
 
Denna bild är från middagen med lärarna. Här var jag lagom trött efter att ha varit i full gång i nästan 20 h och kvällen hade bara börjat.
Som sagt var 16 februari nog den bästa dagen på länge. Dagen efter var jag trött och fick inget ljud ur mig men det gjorde inget, de var det värt.
 
Nu ska jag fortsätta läsa lite biologi så att jag förhoppningsvis blir student.