Trötthet och sommarjobbsplaner

Denna vecka har gått så otroligt snabbt! Dagarna har bara flugit iväg och det är redan torsdag!!! För min egen del så flyter skolan och jobbet på bra. Skolan går ganska lätt nu för tillfället eftersom att jag bara har 2 kurser denna period, dvs ca 2-3h skola/dag. Men dagarna blir inte långtråkiga eftersom att jag jobbar en hel del.
 
Vid dagis trivs jag väldigt bra. Har funderat på att söka sommarjobb där också när det blir dags för det. Känns som att jag vet lite hur det fungerar där och så trivs jag så bra, vad mer kan man begära liksom? Men sen vill jag försäkra mig om att jag får jobba där på "full tid" och inte bara hoppa in ibland, isåfall behöver jag nog 2 st sommarjobb. Måste passa på och spara pengar inför framtiden och kommande studier. Pengarna flyger iväg så snabbt ni vet. 
 
 
En sak som oroar mig lite är min trötthet och brist på motivation. Vet inte om det är för att det är så mörkt ute eller om det är något annat som spökar. För 2 år sedan ungefär denna tid låg jag på sjukhuset med mychoplasma och körtelfeber och efter det har mycoplasmat följt efter mig som en svans. Det tog mig väldigt länge innan jag blev av med den. Som tur så har jag fått vara frisk väldigt länge nu och mitt immunförsvar har stärkts, men jag är rädd för att mycoplasmat ska jaga ikapp mig igen. Det är bara att hoppas på att tröttheten går över nu till jul när det blir mera julstämning och mysigt.
Och förresten snart ska jag berätta en liten hemlis här på bloggen! :D Är så spänd och förväntansfull att jag knappt kan hålla mig! Men snart, snart...