18 år!!

Då kom dagen då jag äntligen blev 18 år. 
Folk har frågat mig om det känns annorlunda att fylla 18. På frågan har jag svarat nej men nu när jag tänker efter så visst känns det annorlunda!
Det är nu jag får bestämma själv, köra bil, köpa alkohol, ta hand om mina pengar, ta egna beslut och betala räkningar. Det finns en hel del annat också men det är dehär sakerna jag kommer att tänka på när man talar om myndig ålder. 
 
Jag tycker att det är skönt att äntligen få fylla 18 år! Det sjuttonde året är ett tråkigt år tycker jag. Man kan inte kalla sig "gammal" och inte är man "ung" heller. Man är där mittemellan, onödigt helt enkelt.
 
 
 
I Söndags blev jag lite överraskad när Dennis bror och hans flickvän kom och gratulerade mig lite i förskott. Dennis mamma hade bakat pizza och en jordgubbstårta som Dennis hade beställt av henne. Alla hans bröder, flickvänner och barn var samlade. Det var väldigt trevligt :) 
På kvällen hade jag kaffe åt mormor och morfar, farmor och farfar och åt mina morbröder, fastrar osv. som hade möjlighet att komma. Vi brukar egentligen inte fira så mycket efter att man blivit konfirmerad men jag tycker att man kan bjuda på kaffe och så kommer de som kommer. Det är ett tillfälle att samla släkten på en kopp kaffe och prata lite. 
 
Idag på min riktiga födelsedag har jag varit 8h i jobb. På kvällen överraskade mina tjejkompisar mig med tårta och blommor. Ska även bjuda mina vänner på kaffe när jag hittar en dag som passar åt alla, vilket är en ganska omöjlig uppdrag men jag  försöka så gått det går. 
 
Många har frågat mig om jag kommer ut och festa nu i helgen när jag fyllt 18 men jag reser till Umeå imorgonbitti och kommer hem på Söndag så festandet får vänta tills vidare :)
 
//Malena