t.v.å.t.u.s.e.n.s.j.u.t.t.o.n

Hej på dej bloggen och hej på er mina kära läsare!
 
Nu har det gått ett tag sen jag skrev sist (igen..). Cirka en månad sedan jag postade mitt senaste inlägg skulle jag säga. Mycket har hänt sedan dess och mitt liv ser nu lite annorlunda ut än då. Dennis har kommit hem från militären (jipii!!!), vi har firat jul, vi har gått från år 2016 till 2017, jag har börjat läsa till studentskrivningar och vi har påbörjat ett renovringsprojekt. Mycket på gång nu! 
Ni får se lite bilder som berättar lite om vad som hänt under den senaste månaden. 
 
 
 
 
Vi firade lillajul med vänner vid Calles Nightclub i Kokkola, jag jobbade och Dennis längtade till att få komma hem.
 
 
 
Dennis kom hem, vi firade Ohi on i Vaasa och övernattade hos en kompis där. Dagen efter gick vi på stan och shoppade, åt god mat och hade det trevligt. 
 
 
 
Dennis färgade mitt hår (och lyckades!) och bakade knäck. Julförberedelserna var i full gång och lite julfeelis började man få.
 
 
 
 
 
 
 
Och så kom julen. Julafton spenderades med familjen och släktingar. På juldagen var det NUF:s årliga julfest. 
 
 
 
 
Nyår firades i Jeussen med Dennis familj och vänner. 
 
 
 
Efter att jag hade jobbat från att jullovet började till julafton och alla dagar mellan jul och nyår så tog jag 2 dagar ledit innan skolan började igen. Så påbörjade jag läsandet till studentskrivningar också som skrivs om ca 3 månader. Motivationen ligger inte på topp må jag säga men det är bara att bita ihop och läsa böckerna. Bara 10 böcker som skall läsas och en heeel del matteuppgifter som ska räknas. Får lite panik och ångest när jag skriver ut det och inser hur mycket det är... student 2000never..
 
Nu ska jag öppna biologiboken och fortsätta läsa och hoppas på att att allt kommer gå bra om ca 3 månader. 
 
 
//Malena