Tillökning i familjen

Som det står i rubriken så ska det bli tillökning i vår lilla familj. Om allt går som planerat så kommer en liten bischon frisé valp flytta in till oss i slutet av maj. Planen är att den sedan skall flytta med oss (troligtvis till Vasa) när vi ska studera vidare. Både jag och Dennis har sökt in till skolor i Vasa. 
 
Vi bestämde oss redan i höstas för att skaffa hund så jag ringde till en uppfödare och reserverade en. Med tanke på att parning då inte hade skett och valparna inte var födda så har vi varit lite tyst om det. Allt har varit så osäkert. Nu är valparna 3 veckor gamla och nästa helg ska vi få träffa dem :D Vi har väntat i 8? månader och det känns som en evighet. Men jag ville ha gymnasiet och studentskrivningarna färdigt innan valpen anländer så att all tid och fokus kan läggas på den.
 
Här är vår älskade Cindy som lämnade oss för 4 år sedan <3
 
Varför vi valde just rasen bischon frisé beror på att jag har tidigare erfarenhet av rasen. De är vackra hundar med ett gott lynne. Eftersom att mamma är allergisk och denna ras är allergi vänlig så var det ett ganska självklart val. Vi funderade också över större raser som shäfer och labrador men kom fram till att bo med en stor hund med mycket energi som kräver en hel del motion i en lägenhet i stan är inte det bästa alternativet. Vi får vänta med att skaffa en stor hund tills vi har byggt hus :) 
 
Nu får vi bara hoppas på att allt går bra och att valpen sen kommer trivas med oss :)